Beoordelingen

8,9
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,3
Comfort
8,2
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
8,7
Personeel
9,6
Waar voor uw geld
8,8

Beoordelingen

    Anoniem
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    13 mei 2018

    Heerlijk verblijf met alles er op en eraan

    WiFi was langzaam Andere gasten kunnen lawaai maken, je zit vrij dicht op elkaar
    Schoon, mooi uitzicht direct aan einde straat
    Frank
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    25 oktober 2016

    Einfach gut.

    Steile trap was wel erg steil. Het schuine dak leverde weinig leefruimte.
    Privacy. Vrijheid om zelf van de keuken gebruik te maken wanneer we wilden. Eigen (gratis) parkeerruimte. Gratis wifi.
    Theo
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hans
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 oktober 2016
    Netjes, heerlijke tuin, leuk dat er koffie is en afbakbroodjes zijn. Restaurant aan overkant goed!
    Arjan
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    15 augustus 2016

    Prima verblijf, alleen wat ver van het centrum

    Wij waren met de trein naar Uberlingen gekomen. De locatie was zo'n 25 min. lopen van het centrum. En de dichtst bijzijnde supermarkt lag op 7 km afstand. Pensionhouders echter erg behulpzaam om bijvoorbeeld wat boodschappen voor je mee te nemen.
    2 slaapkamers. Handig om je kindje te laten slapen op een aparte kamer. Keukentje met koelkast beneden, waardoor je zelf gemakkelijk wat boodschappen kan bewaren. Het ligt echt op maar 150 meter van de bodensee.
    Erwin
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    2 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ellen
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    4 juli 2016
    Mooie kamer/badkamer. Vriendelijke gastvrouw/heer.
    Simon
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 juni 2016

    Bodesee

    De foto's zeggen dat het pension aan het water ligt. Het pension ligt op 100 meter van de Bodesee. Supermarkt is niet zonder auto gemakkelijk te bereiken.
    De oprechtheid en gastvrijheid van de gastheer en gastvrouw. Tegenover het pension is een zeer goed restaurant.
    de

    Beoordelingsscore

    10
    14 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.